Sziasztok! Most megmutatom hogyan lehet a steamos és non steamos játékoknál FPS-t növelni, a grafika lejebbvétele nélkül! A steamos játéknál a következőt kell csinálnunk! Steam bekapcsolása, majd a játék aminek a FPS-ét növelni akarjuk, (a fps a játék gyorsasága. Ha szaggat a játék akkor érdemes ezt megcsinálni.) jobb klikk, és tulajdonságok. Majd a játék futatási opciójára, ezt irjuk be: -dxlevel 80 Ha ez megvan akkor OK és tessék! meg is van! Ugyan a lámpa efektje és a árnéykok gyengébbek lesznek, a de a textura, és a shaderek ugyan olyan jók! nem észrevehető. A tevékenysége a parancsnak, a DirectX -nek a verzióját lejebb veszük, és azt érzékeli hogy nem a 9 vagy a ujabb van meg, hanem amit beállitunk neki! Hogyha 8.1-et irunk vagyis -dxlevel 81 akkor kicsit jobb lesznek a HDR efektek. NON STEAM:

A non steamosnál is ez van. Majdnem... Jobb klikk a ASZTALI KONJÁRA!! a játéknak, és ott a HELY-hez kell ezt irni. FOntos mielött elkezdjük irni, egy szóközt nyomjunk! (billentyű alján a hosszu gomb) és -dxlevel 80 majd OK meg is van ott is. Ennyi lenne sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://striker.blog.hu/api/trackback/id/tr182593180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása